FAQ

Pineda de Mar

 • Perquè Pineda de Mar?

Pineda de Mar uneix mar i muntanya, poble mariner amb la Serralada Litoral a tocar. Un lloc ideal per a gaudir de les vacances amb família, amics o parella...activitats culturals, esportives, platja, relax...


 • Que és el que no puc perdre’m?

Una volta pel passeig marítim, un tomb per els carrers amb encant del poble, l’Església del segle XVI, l’Aqüeducte Romà, El Castell de Montpalau, les seves places i els seus veïns...Mar i Muntanya. Encant per tots cantons! 

 •  Perquè el lloguer és la millor opció per conèixer l’entorn?

Tan si es lloga una motocicleta com una bicicleta, la llibertat de moviment que et dona, la rapidesa i agilitat per a desplaçar-te per l’entorn, fa que pugui descobrir tota la zona de manera especial amb parella, família o amics.

 •      On puc trobar més informació de la zona?

Des de l’Oficina de Turisme tenen a la vostra disposició tota la informació necessària per gaudir d'unes vacances inoblidables, descobrir tots els atractius del municipi: mapes, visites d'interès, activitats culturals, esportives i d'oci...   http://www.pinedademar.org/turisme/oficina-de-turisme

Mickey Motos

 •   Què és Mickey Motos?

Mickey Motos és una empresa familiar ubicada a Pineda de Mar, des de els seus inicis situada al carrer Doctor Bartomeu 9 de la mateixa població donant servei al lloguer de bicicletes i motocicletes de qualitat i bons preus per a poder gaudir de unes bones vacances.

 •       Perquè confiar en Mickey Motos?

Portem més de 30 anys dedicats al lloguer de bicis i motos, posant per damunt de tot la qualitat i llogant productes de primera perquè cada client és trobi com a casa i gaudeixi al màxim de les seves vacances!

Bicicletes

 • Quin document necessito per llogar una bicicleta?

Per a poder llogar qualsevol de les nostres bicicletes ha de presentar el Document d’Identitat vàlid i acreditar el hotel en el qual s’allotja.

 • Què inclou el lloguer de la bicicleta?

Les bicicletes es lloguen en perfectes condicions, incloent un cadenat, carideta per a nens petits (si es demana) i casc si és vol.

 •    Estan assegurades les bicicletes?

Tots els productes que lloguem incloent les nostres bicicletes, inclouen una assegurança de responsabilitat civil per als danys que es puguin produir.

 •   Hi ha bicicletes per a totes les edats?

Disposem de bicicletes de diferents talles en funció de l’alçada, per a passejar o per anar a la muntanya, per als més petits de la casa...

 • En que consisteix el lloguer gratuït de Pineda Turística?

Si s’allotja en un hotel de Pineda de Mar, rebrà una targeta amb la que té dret al lloguer gratuït de una bicicleta per 30 minuts al dia de dilluns a divendres durant les seves vacances d’estiu.

 •   Que faig si tinc problemes amb la bicicleta?

Una bicicleta pot patir una punxada o qualsevol problema mecànic. Davant qualsevol problema, truqui al telèfon que és troba al contracte o a la web i li repararem o canviarem la bicicleta sense problemes.

Scooter 125 cc

 •      Quin document necessito per llogar una scooter 125cc?

Es necessari tenir el carnet de conduir en vigor, ja sigui el de motocicleta especípic per a motos de 125 cc o superiors o el carnet de cotxe a partir de 21 anys amb una experiència mínima de 3 anys.

 

 • Què inclou el lloguer d'una sccoter?

Cada lloguer d'una motocicleta inclou cascos per a dues persones, candau, assegurança, motocicleta en perfectes condicions i deposit ple de benzina que s'haurà de tornar igual a la arribada.

 •     Quin tipus de combustible utilitzen les motocicletes?

Totes les nostres motocicletes utilitzen benzina sense plom 95 , amb un consum molt baix permeten fer centenars de quilómetres sense repostar, i amb un baix cost s'emplena el dipósit per a tornar a gaudir del trajecte.

 •      Puc allargar el meu temps de lloguer?

Quan es formalitza el contracte, aquest consta de un temps establert de lloguer, però si desitja augmentar el temps per a poder gaudir de la motocicleta unes hores o dies més, només ens ho ha de comunicar a la nostre botiga o per telefón i li assegurarem el millor preu perqué continui gaudint de les vacances.

 • Qui respon per els danys ocasionats? I per les multes?

En el moment de formalitzar el contracte de lloguer, l'arrendatari respon per a qualsevol dany ocasionat a la motocicleta així com les multes de trànsit que els hi puguin possar. Mickey Motos només respon per aquells danys propis del vehícle ocasionats per desperfectes en el funcionament d'aquest. 

 • Que faig si tinc problemes amb la scooter?

En qualsevol moment des de que fa efectiu el lloguer, qualsevol problema o dubte que tingui ha de trucar-nos al telefon móbil que apareix a la web o al contracte per a poder donar una solució el més ràpid possible.