Sobre nosaltres

Empresa familiar amb més de trenta anys al servei del lloguer de bicicletes i motocicletes per a poder gaudir d'unes vacances més que merescudes. L'experiència dels anys i del servei prestat ens avalen per a poder oferir-te tot el que necessitis per a fer la teva estància a Catalunya molt més divertida. Disfruta de les teves vacances.

Història

Amb intenció d'oferir un servei de qualitat per als primers turístes que visitaven Pineda de Mar als anys 80 va nèixer Mickey Motos. Des de aleshores i fons a l'actualitat, no hem parat de crèixer i guanyar experiència per poder oferir diferents serveis en el lloguer per a millorar les seves vacances, sempre amb la major professionalitat. Actualment dispossem d'una flota de motocicletes 125 cc, bicicletes de passeig, de muntanya a més de unes bicicletes de quatre rodes ideals per a donar un passeig en familia per Pineda de Mar.


Entorn

Pineda de Mar és troba situat a la costa de la comarca del Maresme, Provincia de Barcelona, a tocar de la Serralada Litoral i entre les poblacions de Santa Susanna i Calella.

Amb poc més de 25.000 habitants, és un poble acollidor on poder passar unes vacances tranquiles i disfrutar de tot l'entorn que ofereix.

Poder anar amb bicicleta per el seu passeig marítim, pujar muntanyes que 


estan a tocar, llogar una motocicleta per acostar-se a la població veïna de Blanes, inici de la Costa Brava, i sobretot gaudir sempre de unes temperatures i un temps ideal per a disfrutar de les seves vacances a l'aire lliure.

Pineda Turística

Mickey Motos i Pineda Turística ofereixen un any més un servei de lloguer de bicicletes de 30 minuts gratuïts de dilluns a divendres en temporada d'estiu per a tots els viatgers que s'allotgin en hotels de Pineda de Mar i disposin de la targeta de Pineda Animació.

Amb aquest servei, juntament amb el lloguer de caiacs, camps de voleibol, classes de pilates, excursions...Pineda de Mar i els seus hotelers i restauradors aposten per un turisme familiar, actiu i cultural que conegui i comparteixi tots els racons de Pineda i gaudeixi d'unes vacances inolbidables.